Pajda chleba ze swojskim smalcem i ogórkiem – prosty smak, który wywołuje uśmiech i wspomnienia. To właśnie ten kulinarny klasyk stał się bohaterem powiatowego konkursu „Swojski Smalec”, który po raz drugi odbył się w ramach Dożynek Powiatu Sochaczewskiego. Miłośnicy tradycyjnych smaków z całego regionu spotkali się 21 września w Kozłowie Biskupim, by zaprezentować swoje wyjątkowe receptury i powalczyć o tytuł najsmaczniejszego smalcu w powiecie.
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu tusochaczew.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz