Zostało mało czasu!
0
0
dni
0
0
godzin
0
0
minut
0
0
sekund
Spraw bliskim radość
zanim będzie za późno!
Kup prezent
Zamknij
10:40, 22.09.2025

Pajda chleba ze swojskim smalcem i ogórkiem – prosty smak, który wywołuje uśmiech i wspomnienia. To właśnie ten kulinarny klasyk stał się bohaterem powiatowego konkursu „Swojski Smalec”, który po raz drugi odbył się w ramach Dożynek Powiatu Sochaczewskiego. Miłośnicy tradycyjnych smaków z całego regionu spotkali się 21 września w Kozłowie Biskupim, by zaprezentować swoje wyjątkowe receptury i powalczyć o tytuł najsmaczniejszego smalcu w powiecie.

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]

komentarze (0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz


Dodaj komentarz

🙂🤣😐🙄😮🙁😥😭
😠😡🤠👍👎❤️🔥💩 Zamknij

Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu tusochaczew.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz