W sobotnie popołudnie, 18 listopada br., w Klubie Wolontariusza Kuźnia Aktywności odbyły się 3 warsztaty kulinarne, tym razem "Pizza w Kuźni”. Nasi klubowicze i goście wykazali się iście włoskim zaangażowaniem w kuchni. Zgromadzeni przy wspólnym stole wałkowali, formowali kształty ciasta, robili sosy, smarowali i nakładali dodatki dyskutując we włoskim stylu o ważnych zagadnieniach typu "Jak napowietrzamy ciasto? Czy cieńsze czy grubsze jest lepsze? Ile maksymalnie dodatków uniesie ciasto? Co z tych dodatków do siebie pasuje a co nie? Dlaczego mandarynki nie pasują do pizzy?”.
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu tusochaczew.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz