Od poniedziałku 7 marca na antenie TTV wystartował nowy program „Dobra robota”. Jednym z bohaterów produkcji jest nasza sochaczewska Piekarnia Gzik. Pod okiem kamer możemy podglądać jak wygląda życie piekarza i cukiernika od kuchni. Program jest emitowany w poniedziałek i wtorek o godzinie 18:35 na antenie TTV.
Stacja TTV za sprawą swojej nowej produkcji zagląda do małych firm i sprawdza jak wygląda ich codzienność, a także jak w dzisiejszych czasach przedsiębiorcy zdobywają klientów i walczą z konkurencją. Producenci zastanawiają się czy lepiej prowadzić biznes żelazną ręką, czy może warto postawić na przyjacielskie relacje z pracownikami. Jednym z bohaterów produkcji jest nasza sochaczewska Piekarnia Gzik, która działa na polskim rynku już od ponad 75 lat. To firma rodzinna zarządzana obecnie przez czwarte pokolenie piekarzy. Piekarnia Gzik jest członkiem Polskiej Izby Żywności Ekologicznej - organizacji zrzeszającej przedstawicieli rynku żywności ekologicznej. W konkursie o Laur Marszałka wyróżnienie zdobyły m.in. pączki bio. Jak zauważa Violetta Gzik Janiak, nowy program był nagrywany z pewnym wyprzedzeniem czasowym.
- Stacje telewizyjne chętnie nas odwiedzają. Pod koniec lutego nagrywano u nas materiał dla telewizji regionalnej, a miesiąc wcześniej TVN nagrywał u nas nową produkcję. Zachęcam gorąco do oglądania. Zobaczą państwo nasza firmę od kulis, i jak wygląda nasza praca na co dzień. Serial nazywa się Dobra robota i można go oglądać od poniedziałku na TTV o 18.35.
- zachęca Violetta Gzik Janiak.
Serial "Dobra robota" można również obejrzeć w Player.pl.
8 3
I o ich cenach tez będzie
2 0
A skansen piekarza z Boryszewa też będzie ?