Sobotni brunch, czyli jesz, ile chcesz – to wyjątkowa oferta Hotelu Chopin. W każdą pierwszą sobotę miesiąca goście mogą spędzić tu niezwykłe przedpołudnie przy suto zastawionym stole, dla dzieci przygotowano specjalne atrakcje.
[FOTORELACJA]10984[/FOTORELACJA]
Sobotni brunch w Hotelu Chopin Business & SPA w Sochaczewie już na stałe wpisał się w kalendarz wydarzeń restauracji głównej. Cieszymy się z odwiedzin stałych bywalców, którzy uwielbiają spotykać się przy wspólnym stole i delektować wykwintną kuchnią, zapraszamy też jednak nowych Gości.
W każdą pierwszą sobotę miesiąca nasz Szef Kuchni przygotowuje bogaty bufet dań zimnych i gorących, deserów oraz bufetu dla najmłodszych, które są ciekawym urozmaiceniem każdego przyjęcia. Podstawowa zasada to stworzenie połączenia słodkich i słonych dań, które pysznie smakują, są sycące i zastępują dwa posiłki. A co najważniejsze, obowiązuje tu zasada: „jesz, ile chcesz”. Najmłodsi mogą liczyć na mile spędzony czas w kąciku zabaw i przy inspiracji specjalnie dla nich przybyłego animatora.
Słowo brunch pochodzi od połączenia nazw dwóch posiłków, pomiędzy którymi się go spożywa: breakfast oraz lunch - posiłek jadany późnym rankiem lub wczesnym przedpołudniem, najczęściej w towarzystwie rodziny lub przyjaciół, na których czekają typowe sycące dania śniadaniowe i lunchowe.
Brunch to także doskonały sposób na celebrację weekendu – nie trzeba się spieszyć, a posiłek może trwać w nieskończoność. Śpiochy, imprezowicze, a także ludzie, którzy lubią spotkać się z przyjaciółmi przy suto zastawionym, ale niekoniecznie własnym, stole – tacy klienci z pewnością entuzjastycznie przyjmą menu brunchowe w restauracji.
Sobotni brunch w Hotelu Chopin, czyli: „jesz, ile chcesz”.
79 pln / osoba dorosła
50% zniżki dla dzieci do 10 roku życia