REKLAMA

Zarząd powiatu ogłasza dwa konkursy na stanowiska dyrektorów

13:39, 16.05.2019 | Redakcja
Skomentuj

Zarząd Powiatu w Sochaczewie ogłosił dwa konkursy – na stanowisko dyrektora w Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej w Sochaczewie oraz na stanowisko dyrektora w Młodzieżowym Ośrodku Wychowawczym w Załuskowie. Oferty należy składać do 29 maja br. w urzędzie Starostwa Powiatowego w Sochaczewie.

Do konkursu może przystąpić nauczyciel mianowany lub dyplomowany, który spełnia wymagania zawarte w treści ogłoszenia a także osoba niebędąca nauczycielem.

Oferty osób przystępujących do konkursu powinny zawierać uzasadnienie przystąpienia do konkursu oraz koncepcję funkcjonowania i rozwoju Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego w Załuskowie oraz odpowiednio Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej w Sochaczewie; życiorys z opisem przebiegu pracy zawodowej, zawierający w szczególności informację o: stażu pracy pedagogicznej - w przypadku nauczyciela albo stażu pracy dydaktycznej - w przypadku nauczyciela akademickiego lub stażu pracy, w tym stażu pracy na stanowisku kierowniczym - w przypadku osoby niebędącej nauczycielem. Dołączyć należy też stosowne poświadczenia i oświadczenia. Oferty na wskazane konkursy należy składać w zamkniętych kopertach z podanym imieniem, nazwiskiem i adresem zwrotnym kandydata oraz z właściwym dopiskiem w terminie do 29 maja br. do godz. 15.00 bezpośrednio w Sekretariacie Starostwa Powiatowego w Sochaczewie, ul. marsz. J. Piłsudskiego 65, 96-500 Sochaczew, bądź przesłać pocztą na adres: Starostwo Powiatowe w Sochaczewie, ul. marsz. J. Piłsudskiego 65, 96-500 Sochaczew (decyduje data wpływu oferty do Urzędu).

Nie dopuszcza się składania ofert w postaci elektronicznej. Konkurs przeprowadzi komisja konkursowa powołana przez Zarząd Powiatu w Sochaczewie. O terminie i miejscu przeprowadzenia postępowania konkursowego kandydaci zostaną powiadomieni indywidualnie w formie pisemnej.

Przypomnijmy. Obecnie Poradnią kieruje Ludmiła Urbaniak, zaś Ośrodkiem Agnieszka Ambroziak.

(Redakcja)

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
facebookFacebook
twitterTwitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze
REKLAMA
W okresie ciszy wyborczej tj. w okresie 24 godzin poprzedzających dzień wyborów i aż do chwili zakończenia głosowania zabronione jest prowadzenie agitacji wyborczej na rzecz kandydatów w jakiejkolwiek formie. Publikacja na portalu internetowym jakichkolwiek komentarzy mających charakter agitacji wyborczej może zostać uznana za naruszenie przepisów ustawy Kodeks Wyborczy oraz stanowi czyn zagrożony karą grzywny (art. 498 ustawy z dnia 5 stycznia 2011 r. - Kodeks wyborczy, t.j. Dz.U. z 2019 r. poz. 684 z późn. zm.)

Komentarze (4)

KasiaKasia

5 0

Zarząd Powiatu w Sochaczewie ogłosił dwa konkursy ? na stanowisko dyrektora w Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej ........... zapomnieliście dodać: które już zostały wygrane :D 14:14, 16.05.2019